Kontakt

Göteborg
08-400 255 05

Experter på Ekonomer

Resultat strävar efter att vara det mest personliga och engagerade bemanningsföretaget när det gäller uthyrning och rekrytering av ekonomer

Vi hyr ut och rekryterar ekonomer till både stora och små företag inom alla branscher och segment.

Så här går det till!

Kravspecifikationsmöte

En Kundansvarig och en Konsultansvarig från oss träffar dig som kund och tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad ni behöver hjälp med. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att komma vidare och snabbt kunna hjälpa er.

Annonsering & Sökning

Vi upprättar en annons och publicerar den i de kanaler vi finner mest effektiva för den aktuella processen. Parallellt screenar vi även andra liknande processer som vi har igång samt söker i vår CV-databas och våra nätverk.

Telefonintervju

Vi inleder alltid den första kontakten med en ny kandidat med en telefonintervju. Detta för att skapa oss en bättre bild och förståelse av personen och dennes CV.

Intervju

De kandidater som vi bedömer har rätt kvalifikationer för den aktuella processen träffar vi i en fysisk intervju på vårt kontor. Detta för att säkerställa eventuella skallkrav, men framför allt för att lära känna personen bakom CV:t ännu bättre.

Presentation för kund

Vårt mål är alltid att vår kund ska behöva lägga så lite tid som möjligt på rekryteringsprocessen. Det innebär kortfattat att vårt jobb främst handlar om att välja ut de absolut bästa kandidaterna och fokusera på kvalité framför kvantitet.

Referenstagning & Bakgrundskontroll

Som en sista del i vår rekryteringsprocess utför vi en referenstagning på kandidaten samt gör en bakgrundskontroll.

Anställning

Slutligen anställer vi den valda kandidaten. Den erbjuds då en trygg anställning hos oss då vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag mm.

Uppföljning

För oss är det extremt viktigt med uppföljning och en nära kontakt med både vår kund och vår anställda konsult då vår ständiga strävan är att vara det mest personliga och engagerade bemanningsföretaget. Uppföljningen sker regelbundet där vi kommer ut och träffar både kund och konsult med jämna mellanrum.

Kvalité
Vi presenterar aldrig en person som vi inte vet kommer klara av uppdraget! Våra konsulter är erfarna Ekonomer inom sitt specialistområde. De har valt att arbeta som konsulter därför att de är personer som värdesätter en föränderlig vardag och ständigt lärande. Genom sitt arbete som konsult hos Resultat kommer vår personal i ständig kontakt med olika typer av företag, affärssystem och branschspecifika frågor. Detta gör att de blir mycket flexibla, bidragande och snabbt sätter sig in i verksamheten. Alla våra konsulter har rekryterats med samma noggrannhet som när vi rekryterar till våra kunder.

Personaluthyrning
Vi hjälper kunder inom alla branscher och segment med rekrytering och uthyrning av Ekonomer. Vi har personal som gärna hjälper våra kunder med allt från reskontrahantering till chefstjänster. Många av våra kunder ser det som en stor möjlighet att hyra in personal under både korta och långa perioder. Exempel på behov kan vara över semesterperioden, föräldravikariat och både korta och långa arbetstoppar i verksamheten. Vi strävar alltid efter att tillgodose just era önskemål.

Rekrytering
Använd Resultat när du är i behov av att hitta rätt person, snabbt och enkelt, till en rimlig kostnad. Precis som vår framgång, är din framgång beroende av att du knyter rätt medarbetare till dig. Vi på Resultat kan uthyrning och rekrytering och vi vet att vårt erbjudande står för en hög kvalité.

Integritetsskydd
Den personliga integriteten och dataskydd är viktigt för Resultat i Sverige AB (Nedan kallat Resultat). Vi tar därför EU:s dataskyddsförordning (GDPR) på största allvar. Som kund hos Resultat ansvarar ni över att Er egen hantering av personuppgifter för uthyrd konsult är i riktlinje med GDPR. Läs mer här

Intresserad?

Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

Söker du jobb?
Eller personal?

Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05