Att arbeta som Ekonomikonsult

Behöver ditt företag hjälp av en ekonom med kort varsel? Har behovet blivit större eller har något oväntat hänt? Att rekrytera eller hyra en Ekonomikonsult är en ypperlig idé när du behöver hjälp snabbt och under en tidsbegränsad period. Vi på Resultat erbjuder uthyrning och rekrytering av ekonomer på konsultbasis. I vårt nätverk har vi många duktiga Ekonomikonsulter med varierande kompetens, där någon säkerligen passar som i handen i handsken för dig. Kanske kan samarbetet till och med förlängas efter tidsperioden till en permanent rekrytering? Självklart genomgår vi samma grundliga förarbete för att matcha den lämpligaste kandidaten, med rätt arbetsplats.

Allt du behöver göra är att beskriva ditt behov och vad du söker i en Ekonomikonsult.

Det finns många fördelar med att arbeta som en Ekonomikonsult. Du kommer att få känna på många branscher och känna dig behövd redan från dag ett. Sannolikt får du axla en viktig roll direkt och få förtroende att påverka. Tycker du om utmaningar och att testa nya saker är rollen som Ekonomikonsult som klippt och skuren för dig. Att kunna anpassa sig till en verksamhet på kort tid är ett måste, då inlärningstiden i regel är kortare än under en vanlig anställning.

Som Ekonomikonsult kommer du få värdefulla kontakter på många håll, och det är inte ovanligt att en fast rekrytering följer.

Låter det spännande? Ring oss på 08-400 255 05 eller maila oss på info@resultatab.se! Vi behöver alltid duktiga Ekonomikonsulter.